ikon kitchens & interior design | Πράγματα που δεν πρέπει να υπάρχουν στην κρεβατοκάμαρα σας
Ποιοτικά έπιπλα κουζίνας σε Απίστευτες Τιμές - Πάρτε τώρα Προσφορά. ikon kitchens & interior design. Παύλου Μελά 17. Περιστέρι 12131
16006
post-template-default,single,single-post,postid-16006,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Πράγματα που δεν πρέπει να υπάρχουν στην κρεβατοκάμαρα σας

Πολλές φορές συγκεντρώνουμε στον χώρο μας πράγματα που ουσιαστικά δεν μας χρειάζονται αλλά δυσκολευόμαστε να τα ξεφορτωθούμε. Αν απαλλαγείτε από τα παρακάτω, θα έχετε ένα πιο καθαρό και τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο και θα κερδίσετε ένα χώρο χαλάρωσης, ξεκούρασης και πιο ποιοτικό ύπνο.
1. Γραφείο

Το να έχετε ένα χώρο εργασίας μέσα στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας προορίζεται για χαλάρωση κι επαναφόρτιση των μπαταριών μας οπότε το να σκεφτόμαστε τους λογαριασμούς που έχουμε να πληρώσουμε σίγουρα δεν βοηθάει.
2. Παλιά μαξιλάρια

Ο καλύτερος τρόπος να τεστάρετε εάν ένα μαξιλάρι έχει παλαιώσει είναι να το διπλώσετε και όταν το αφήσετε να δείτε αν θα επανέλθει στην αρχική του θέση. Αν όχι, τότε καλό θα ήταν να πάρετε ένα καινούργιο και πιστέψτε μας θα κοιμηθείτε καλύτερα
3. Πράγματα που δεν χρειάζεστε

Τελικά φαίνεται πως η μητέρα σας που επέμενε συνεχώς να μαζέψετε το ακατάστατο δωμάτιο σας είχε ένα δίκιο. Ένα υπνοδωμάτιο που δεν είναι τακτοποιημένο οδηγεί σε άγχος και λιγότερο ύπνο. Επομένως, καλό θα ήταν να συγκεντρώσετε όλα τα χαρτιά και τις στοίβες από αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πραγματικά και να αποφασίσετε τι θα πετάξετε, τι θα χαρίσετε και τι θα αποθηκεύσετε.
4. Βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει

Σίγουρα ένα καλό βιβλίο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης αλλά επειδή η κρεβατοκάμαρα δεν είναι μέρος που συχνάζουν οι καλεσμένοι σας, καλό θα ήταν να δανείσετε τα βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει πριν πέσετε για ύπνο και σε φίλους σας ώστε να τα απολαύσουν κι εκείνοι.
5. Ρούχα που ποτέ δεν φοράτε

Παραδεχτείτε το δεν χρειάζεστε και τα δέκα λευκά φορέματα που έχετε στην ντουλάπα σας οπότε από το να σας πιάνουν απλά χώρο, συγκεντρώστε ό, τι φοράτε σπάνια ή ποτέ και δώστε σε κάποιον άλλον που τα χρειάζεται περισσότερο.
6. Παλιά καλλυντικά

Από έρευνες που έχουν γίνει σε πολυκαιρισμένα καλλυντικά βρέθηκαν ίχνη από βακτήρια που μπορεί να είναι επικίνδυνα, οπότε βεβαιωθείτε ότι πετάτε τα δικά σας μόλις λήξουν.
7. Παλιές μικρο συσκευές

Όπως το κινητό που είχατε πριν 10 χρόνια, ένα ξυπνητήρι που δεν λειτουργεί, το παλιό σας laptop ή ένα χαλασμένο ασύρματο τηλέφωνο. Το μόνο που προσθέτουν είναι ακαταστασία που όπως έχουμε ήδη πει οδηγεί σε στρες και κακή ποιότητα ύπνου.

8. Το κινητό τηλέφωνο

Τι να πρωτοπούμε για τους λόγους που πρέπει να απαγορευτεί το κινητό από το υπνοδωμάτιο? Είναι πιο βρώμικο από το κάθισμα της τουαλέτας σας, το να χαζεύετε στο κινητό σας την ώρα που πέφτετε στο κρεβάτι σας δυσκολεύει να αποκοιμηθείτε, κάνετε λιγότερο ξεκούραστο ύπνο και σας εκθέτει σε ακτινοβολία. Θέλετε κι άλλους λόγους?

9. Ρούχα που θέλετε να δωρίσετε

Θυμόσαστε τα ρούχα που φοράτε σπάνια και που τα έχετε συγκεντρώσει για να τα δωρίσετε? Μην ξεχάσετε την κούτα μέσα στην κρεβατοκάμαρα καθώς θα πιάσει πολύτιμο χώρο ενώ θα είναι πολύ πιο χρήσιμη για κάποιους άλλους.

10. Πράγματα που κρατάτε κάτω από το κρεβάτι

Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ολόκληρη κούτα με παπούτσια ή άλλα πράγματα που να έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει. Πιθανότατα δεν χρησιμοποιείτε αυτά τα πράγματα για να βρίσκονται κάτω από το κρεβάτι σας αλλά μπορεί να μην μπορούσατε να τα πετάξετε μέχρι τώρα. Μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε!

11. Κεριά που δεν ανάβετε ποτέ

Υπάρχουν κεριά που αγοράζετε και τα ανάβετε μανιωδώς κι άλλα που απλά υπάρχουν και μένουν αχρησιμοποίητα για πάντα. Μπορεί να σκεφτόσασταν μέχρι πρότινος ότι το δοχείο τους είναι πολύ χαριτωμένο ή ότι είναι πολύ ωραίο διακοσμητικό για την κρεβατοκάμαρά σας αλλά το μόνο που κάνει αυτό το κερί που δεν έχετε ανάψει ακόμα είναι να πιάνει χώρο και να μαζεύει σκόνη…πολύ σκόνη.
12. Σωρός από αποδείξεις

Όλοι έχουμε από αυτό. Πετάμε μια τσαλακωμένη απόδειξη μέσα στο συρτάρι ή στο κομοδίνο μας και πριν το καταλάβουμε έχουμε βρεθεί με ένα βουβό αποδείξεων. Αν δεν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιήσετε για φορολογικούς λόγους, απλά πετάξτε τες!